Systemize – Energi og ledelse

Proces

Plan – Do – Check – Act er velkendt som metode for løbende forbedringer, ligesom effektiv implementering og standardisering tilsvarende er effektive redskaber til at fastholde forbedringerne. Hvis man tilsætter solid erfaring og spidskompetencer, ja så har man et godt udgangspunkt for at arbejde med effektivisering og forbedringer.

 

Disse metoder og værktøjer gennemsyrer SYSTEMIZE og er en del af vores identitet. Det er vores tilgang til opgaverne, hvad enten det drejer sig om energieffektivisering af tekniske anlæg, forsyninger mv. eller det drejer sig om forbedringer via ledelsessystemer.

PDCA_logo_med_info

 

SYSTEMIZE bidrager på den måde med en række spidskompetencer, systematik, koncepter og erfaringer. Men det er ikke alene tilstrækkeligt til at skabe succes. Åbenhed og tillid er en forudsætning for et godt samarbejde.  Vi sætter os grundigt ind i kundens situation og udfordringer, og på den måde tilrettelægges og gennemføres rådgivningen individuelt på et solidt og holdbart grundlag frem mod aftalte mål og praktiske og anvendelige løsninger.

 

At samarbejdet organiseres og udføres efter en velafprøvet og aftalt systematik, sikrer kunden den direkte vej mod mål og resultater, og minimerer risikoen for ubehagelige overraskelser undervejs.